Corona update

Alle lessen en cursussen van de Nederlandse Keramiekopleiding zijn gestopt
Al onze cursisten hebben inmiddels van ons thuis bericht gekregen. Wij zijn druk bezig om alternatieve oplossingen te bedenken om deze situatie voor iedereen zo goed mogelijk op te vangen en om te helpen de tussenliggende tijd zo goed mogelijk te benutten. Doel is dat cursisten ook thuis zo veel mogelijk goed verder aan de slag kunnen met keramiek, door o.a. online tips, instructievideo’s en persoonlijk contact bij leervragen. Wij zoeken naar creatieve oplossingen om de gemiste lessen zo mogelijk te compenseren.
Ons plan is om de examens van de derdejaars cursisten, inclusief de examenexpositie, plaats te laten vinden in de herfstvakantie (onder het voorbehoud van eventuele corona-maatregelen).
Voor onze korte keramiekcursussen zoeken wij nog een alternatief. In de tussentijd betalen wij voor cursussen die nog niet zijn gestart, al gestort cursusgeld terug. Je hoeft hiervoor niets te ondernemen.

Mocht je niets van ons gehoord hebben, laat het ons weten via een email naar: info@keramiekopleiding.nl

Spullen ophalen?
Cursisten die nog spullen of werk op school hebben staan: die spullen kunnen daar tot het nieuwe cursusjaar blijven staan. Wil je hier thuis verder mee aan de slag dan kun je kunt die spullen op zaterdag 4 april as.  ophalen, gemaakt werk voor de stook afleveren en desgewenst ook wat klei mee te nemen.

Wij willen dit op een veilige manier doen, waarbij niet te veel mensen tegelijk in school aanwezig zijn. Alle cursisten hebben voor dit ophalen een tijdstip toegewezen gekregen met de vraag ons te bevestigen wanneer zij van dit aanbod gebruik willen maken. Als je niet bevestigd hebt, gaan wij er van uit dat je niet komt.

Ben je grieperig of heb je koorts, kom dan niet zelf, maar laat iemand anders voor je op school langskomen. Meldt dit dan via de email ( info@keramiekopleiding.nl) met daarbij de naam van diegene die voor jou in de plaats je werk komt ophalen.

Nieuwe cursusjaar
Vooralsnog gaan wij er in onze planning van uit dat wij per september aanstaande weer gewoon onze keramiekopleidingen en cursussen kunnen aanbieden. Dit geldt ook voor de zomerweken die wij in augustus hebben gepland. De inschrijving voor deze cursussen staat daarom gewoon open. Wij zullen pas vragen om cursusgeld te betalen als duidelijk is dat deze lessen gewoon doorgang kunnen vinden. Voor inschrijving voor het eerste leerjaar van onze drie-jarige opleiding geldt het advies om niet te lang te wachten met inschrijven. Er zijn drie verschillende lesdagen, de lesdag op vrijdag is al vol.
Ook de belangstelling voor onze zomerweken is groot. Vanwege de corona crisis hanteren wij een afwijkende annuleringsregeling, met ruimere annuleringsmogelijkheden. 

Mocht je nog vragen hebben: vanwege de corona maatregelen zijn wij beperkt bereikbaar: telefonisch: 0182 515274 en spreek onze voicemail in, wij bellen u terug, of mail naar info@keramiekopleiding.nl

Contact

Stuur ons een mail dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul je zoekopdracht in.

Sluit
loading...