Expositie geselecteerd werk van eindexamenkandidaten

Onze 35 gepassioneerde kandidaten van de driejarige Keramiekopleiding zijn geslaagd voor het eindexamen. Als opleiding zijn we daar ontzettend trots op en dat willen wij graag laten zien in een expositie. Expositie toont geselecteerd werk van de eindexamenkandidaten. Op zaterdag 19 januari 2019 openen wij de expositie bij Kunststichting HazArt in Soest. U bent van harte welkom! De expostitie kunt u bezoeken van 19 januari tot en met 16 februari 2019.

De 3-jarige Ambachtelijke Opleiding Keramische Technieken is een uitdagende opleiding waarin cursisten alle facetten van keramiek leren, van theorie tot aan de praktijk. Draaitechnieken, handvormtechnieken, decoreren en glazuren, alles komt aan bod. De eindexamenkandidaten zijn daarom terecht met trots vervuld dat ze deze 3-jarige opleiding met goed gevolg hebben afgerond.

Tijdens de eindexamenexpositie tonen zij hun geselecteerde examenobjecten. Ook zullen zij demonstraties geven van hun technieken, zoals draaien, decoreren en handvormen. Zo kunt u zien wat de cursisten zoal leren tijdens deze opleiding.

Laat u inspireren en kom kennismaken met keramiek!
De expositie is geopend vanaf 19 januari t/m 16 februari 2019.

Expositie adres:

Kunststichting HazArt 
Pimpelmees 3
3766 AX Soest

Examenobject van Leah Houweling

Examenobject van Prunella Servatius-Hawke

Examenobject van Astrid van Saase

Contact

Stuur ons een mail dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul je zoekopdracht in.

Sluit
loading...