NIEUW: inloop dag op 1 augustus 2020

Inhoud:
In verband met de sluiting van de school organiseren wij een alternatief programma om kennis te maken met de school en onze faciliteiten te bekijken. Om op een verantwoorde wijze in het nieuwe cursusjaar les te geven hebben een aantal aanpassingen in de school plaatsgevonden en hanteren wij binnen alle aangeboden lessen en cursussen ons COVID-19 protocol. Voor meer informatie: https://keramiekopleiding.nl/covid-19-hygiene-protocol-nederlandse-keramiek-opleiding/ 

Doel:
Wij bieden deze inloop dag aan om belangstellenden een beeld te geven van de inhoud van de drie jarige opleiding. Je krijgt inzicht in alle aanpassingen die de school heeft doorgevoerd in het kader van COVID-19, zodat je met vertrouwen deel kunt nemen aan de opleiding of cursus van jouw keuze.
Indien je na het bijwonen van de inloop dag twijfels hebt over een verantwoorde  deelname aan de driejarige opleiding dan kun je tot en met 3 augustus je inschrijving, zonder verdere kosten, annuleren.

INSCHRIJVEN:
Heb je belangstelling om naar de inloopdag op 1 augustus te komen, stuur dan een mail naar info@keramiekopleiding.nl.
Je ontvangt uiterlijk 20 juli een bevestiging / uitnodigingsbrief met een aanvangstijd, zodat we op verantwoorde wijze belangstellenden gespreid over de dag kunnen ontvangen.

BELANGRIJK
Ben je niet in de gelegenheid de inloop dag te bezoeken, maar heb je wel vragen over de drie jarige opleiding of een andere cursus of opleiding. Of wil je niet wachten tot 1 augustus?
Stuur een mail naar info@keramiekopleiding, onder vermelding van je telefoonnummer en het tijdstip waarop we je het beste kunnen bereiken.
De coördinator van de keramiekopleiding (Mies van den Brûle) neemt contact met je op om je vragen te beantwoorden en een passend advies te geven.

Contact

Stuur ons een mail dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul je zoekopdracht in.