Intake gesprek Extra Leerjaar Draaien

Inhoud
Ben je een geoefend draaier, ben je in staat te werken met een grotere hoeveelheid klei (minimaal 2 kilo) en wil je je verder ontwikkelen dan is het mogelijk om deel te nemen aan het Extra Leerjaar Draaien, ook wanneer je niet de drie jarige opleiding hebt gevolgd. Voor verdere informatie over het Extra Leerjaar Draaien verwijzen wij naar https://keramiekopleiding.nl/extra-leerjaren/extra-leerjaar-draaien/

NB het extra leerjaar draaien bieden wij pas weer aan per het cursusjaar 2021-2022.

Doel van het intake gesprek:
De docent van de opleiding voert een telefoongesprek met je, zodat beoordeelt kan worden of het volgen van deze opleiding mogelijk is.
Een foto presentatie van gedraaid werk, om de kwaliteit van het werk te beoordelen vormt onderdeel van het intakegesprek.

Doelgroep
In het extra leerjaar draaien leert u meer vakmanschap ontwikkelen. Dit is nodig om te kunnen groeien naar een eigen stijl en vorm en taal. Er wordt van de gebruikelijke toelatingseis (de driejarige opleiding)  afgeweken wanneer blijkt dat belangstellende over voldoende vaardigheden beschikken  om het programma in deze opleiding te kunnen volgen.

Informatie:
Docent: Mathieu van der Giessen
Mathieu is onze specialist in draaien.
website:
https://keramiekopleiding.nl/contact/onze-docenten/mathieu-van-der-giessen/
Kosten:  GEEN

Heb je belangstelling voor een intake gesprek, stuur dan een mail naar info@keramiekopleiding.nl. Vermeld bij je mail als je al specifieke vragen hebt en desgewenst een voorkeur voor een tijdstip om te bellen. Mathieu van der Giessen zal daarna telefonisch contact met je opnemen.

 

Contact

Stuur ons een mail dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul je zoekopdracht in.