OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Even opfrissen met extra glazuurlessen voor tweedejaars (nu 1ste jaars)

Glazuren is niet alleen een kwestie van veel oefenen. Het is ook een kwestie van inzicht. Wat is er nodig om een goed glazuur te maken? Welke toevoegingen geven mooie kleureffecten? Wat is het gevolg van stoken op een hogere temperatuur? Al deze onderdelen komen tijdens het eerste jaar van de Ambachtelijke Opleiding Keramische Technieken aan bod.

Om je kennis goed toe te kunnen passen, is het handig en waardevol om aan het begin van je tweede cursusjaar even op te frissen. Dat kan met de extra glazuurlessen in november. Zo leg je een goede basis voor de glazuurlessen die in het tweede jaar aan bod komen.

Deze opfriscursus is dus uitsluitend bedoeld voor tweedejaars cursisten van de driejarige Ambachtelijke Opleiding Keramische Technieken.

De docente van deze cursus, Mieke de Groot, zal de theorie over glazuren van het eerste jaar kort samenvatten in twee lessen. Daarnaast is er ruim gelegenheid om vragen te stellen en proeven te doen.

Cursusinformatie
Cursusduur: 2 dagen
Lestijden: : van 10.00 uur tot 15.30 uur
Data:
1ste sessie: VOL
zondag 15 november 2020 en zaterdag 21 november 2020

2de sessie: VOL
zondag 29 november 2020 en zaterdag 12 december 2020
3de sessie:
zondag 13 december en zaterdag 19 december 2020
Nog plekken beschikbaar

Docent: Mieke de Groot

Cursusgeld: niet van toepassing i.v.m. corona compensatie-pakket

Heb je je je nog niet ingeschreven en heb je belangstelling voor een van de open plaatsen van de derde sessie, stuur dan een mail naar info@keramiekopleiding.nl. Vermeld bij je mail als je al specifieke vragen hebt. Wij sturen je dan een mail ter bevestiging.

 Actueel

Jouw keuze kunnen maken?

Wil je meer informatie?

Contact

Stuur ons een mail dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul je zoekopdracht in.

Sluit
loading...