OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Even opfrissen met extra glazuurlessen voor tweedejaars

Glazuren is niet alleen een kwestie van veel oefenen. Het is ook een kwestie van inzicht. Wat is er nodig om een goed glazuur te maken? Welke toevoegingen geven mooie kleureffecten? Wat is het gevolg van stoken op een hogere temperatuur? Al deze onderdelen komen tijdens het eerste jaar van de Ambachtelijke Opleiding Keramische Technieken aan bod.

Om je kennis goed toe te kunnen passen, is het handig en waardevol om aan het begin van je tweede cursusjaar even op te frissen. Dat kan met de extra glazuurlessen in november. Zo leg je een goede basis voor de glazuurlessen die in het tweede jaar aan bod komen.

Deze opfriscursus is dus uitsluitend bedoeld voor tweedejaars cursisten van de driejarige Ambachtelijke Opleiding Keramische Technieken.

De docente van deze cursus, Mieke de Groot, zal de theorie over glazuren van het eerste jaar kort samenvatten in twee lessen. Daarnaast is er ruim gelegenheid om vragen te stellen en proeven te doen.

Cursusinformatie

Cursusduur: 2 dagen
Lestijden: : van 10.30 uur tot 16.00 uur
Data: nog niet bekend voor volgend cursusjaar
Docent: Mieke de Groot
Cursusgeld: € 130,00 incl. btw

 Actueel

Door
In nieuws
Gepubliceerd

Corona update

Alle lessen en cursussen van de Nederlandse Keramiekopleiding zijn gestopt Al onze cursisten hebben inmiddels van ons thuis bericht gekregen. Wij zijn druk bezig om alternatieve oplossingen te [...]

Jouw keuze kunnen maken?

Wil je meer informatie?

Contact

Stuur ons een mail dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul je zoekopdracht in.

Sluit
loading...