OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Glazuren is niet alleen een kwestie van veel oefenen. Het is ook een kwestie van inzicht. Wat is er nodig om een goed glazuur te maken? Welke toevoegingen geven mooie kleureffecten? Wat is het gevolg van stoken op een hogere temperatuur? Al deze onderdelen komen tijdens het eerste jaar van de opleiding aan bod.

Om kennis goed te kunnen toepassen, is het praktisch om deze kennis aan het begin van het tweede cursusjaar even op te frissen. Daarom biedt de Nederlandse Keramiekopleiding met ingang van het cursusjaar 2017-2018 de mogelijkheid tot het volgen van extra glazuurlessen. Deze lessen worden aan het begin van het tweede cursusjaar gegeven. Zo legje een goede basis voor de glazuurlessen die in het tweede jaar aan bod komen.

Deze glazuurlessen zijn bedoeld voor tweedejaars cursisten van de driejarige opleiding. Inschrijving voor deze lessen door oud-cursisten en belangstellenden van buiten is niet mogelijk. De docent van deze cursus, Mieke de Groot, zal de theorie over glazuren van het eerste jaar kort samengevat in twee lessen nog eens doornemen. Daarnaast is er ruim gelegenheid om vragen te stellen en om proeven te doen.

Cursusinformatie

Data: zaterdag 03 november en zaterdag 17 november 2018
Tijd: 10:00 uur tot 15:30 uur
Cursusgeld : € 120,– incl. BTW
Docente: Mieke de Groot

 Actueel

Jouw keuze kunnen maken?

Wil je meer informatie?

Contact

Stuur ons een mail dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul je zoekopdracht in.

Sluit
loading...