OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Even opfrissen met extra glazuurlessen voor derdejaars

In het derde cursusjaar werk je naar je eindexamen toe. Je bereidt je voor op het theorie-examen waar het glazuren onderdeel van is. Daarnaast wil je het glazuren natuurlijk goed in de vingers hebben om een mooie examencollectie te kunnen presenteren.

Het kan dus waardevol zijn om aan het begin van het derde cursusjaar je kennis van het glazuren even op te frissen. Dat kan met de extra glazuurlessen speciaal voor derdejaars. Zo ben je extra goed voorbereid op je examen.

Deze opfriscursus is dus uitsluitend bedoeld voor eindexamenkandidaten van de driejarige Ambachtelijke Opleiding Keramische Technieken.

Docente Mieke de Groot zal aan de hand van vragen de glazuurtheorie van het tweede jaar nog eens doornemen. Daarnaast is er tijdens deze lessen gelegenheid om te overleggen over het glazuuronderzoek en proeven te maken.

Cursusinformatie

Cursusduur: 2 dagen
Data: nog niet bekend
Lestijden : van 10.00 tot 15.30 uur
Docent: Mieke de Groot
Cursusgeld: € 130,–

 

 Actueel

Door
In nieuws
Gepubliceerd

Grote belangstelling

We hebben door de grote belangstelling een nieuwe 1ste jaars groep op woensdag en een 2de groep Extra leerjaar Glazuren op vrijdag ingepland.  1ste leerjaar : op woensdag van 13.00 uur tot 18.30 [...]

Jouw keuze kunnen maken?

Wil je meer informatie?

Contact

Stuur ons een mail dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul je zoekopdracht in.