OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In het derde cursusjaar werk je naar je eindexamen toe. Je kennis van de glazuurtheorie wordt bij het theorie-examen getoetst. Daarnaast wil je die kennis natuurlijk goed in de vingers hebben om een mooie examencollectie te kunnen presenteren.

Om de kennis goed toe te passen, is het soms praktisch deze kennis aan het begin van het derde cursus jaar even op te frissen. Daarom biedt de Nederlandse Keramiekopleiding met ingang van cursusjaar 2017-2018 de mogelijkheid tot het volgen van extra glazuurlessen, speciaal voor eindexamenkandidaten. Deze lessen worden aan het begin van het derde cursusjaar gegeven. Zo ben je extra goed voorbereid op het theorie-examen.

Deze lessen zijn bedoeld voor derdejaars cursisten van de drie-jarige opleiding. Inschrijving voor deze lessen door oud-cursisten en belangstellenden van buiten is niet mogelijk.

Docent Mieke de Groot zal aan de hand van vragen de glazuurtheorie van het tweede jaar nog eens doornemen. Daarnaast is er tijdens deze lessen gelegenheid om te overleggen over het glazuuronderzoek en om proeven te maken.

Cursusinformatie

Data: zaterdag 29 september en zaterdag 13 oktober 2018
Tijd: 10.00 uur tot 15.30 uur
Cursusgeld : € 120,– incl. BTW
Docente: Mieke de Groot

Inschrijven kan via onderstaande button.

 Actueel

Jouw keuze kunnen maken?

Wil je meer informatie?

Contact

Stuur ons een mail dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul je zoekopdracht in.

Sluit
loading...