OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Even opfrissen met extra glazuurlessen voor derdejaars

In het derde cursusjaar werk je naar je eindexamen toe. Je bereidt je voor op het theorie-examen waar het glazuren onderdeel van is. Daarnaast wil je het glazuren natuurlijk goed in de vingers hebben om een mooie examencollectie te kunnen presenteren.

Het kan dus waardevol zijn om aan het begin van het derde cursusjaar je kennis van het glazuren even op te frissen. Dat kan met de extra glazuurlessen speciaal voor derdejaars. Zo ben je extra goed voorbereid op je examen.

Deze opfriscursus is dus uitsluitend bedoeld voor eindexamenkandidaten van de driejarige Ambachtelijke Opleiding Keramische Technieken.

Docente Mieke de Groot zal aan de hand van vragen de glazuurtheorie van het tweede jaar nog eens doornemen. Daarnaast is er tijdens deze lessen gelegenheid om te overleggen over het glazuuronderzoek en proeven te maken.

Cursusinformatie

Cursusduur: 2 dagen
Data: 1ste sessie : VOL
zaterdag 26 september 2020 en zondag 04 oktober 2020
2de sessie :VOL
zondag 27 september 2020 en zaterdag 03 oktober 2020
3de sessie :
zondag 11 oktober en zondag 18 oktober
nog enkele plekken beschikbaar
Lestijden : van 10.00 tot 15.30 uur
Docent: Mieke de Groot
Cursusgeld: niet van toepassing i.v.m. corona compensatie-pakket

Heb je je je nog niet ingeschreven en heb je belangstelling voor een van de open plaatsen van de derde sessie, stuur dan een mail naar info@keramiekopleiding.nl. Vermeld bij je mail als je al specifieke vragen hebt. Wij sturen je dan een mail ter bevestiging.

 Actueel

Jouw keuze kunnen maken?

Wil je meer informatie?

Contact

Stuur ons een mail dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul je zoekopdracht in.

Sluit
loading...