Organisatorische ontwikkelingen bij SBB Gouda
SBB Gouda verzorgt al sinds haar oprichting in 1988 las- en keramiekopleidingen in Gouda. Jaren vanaf locatie van de oude ambachtsschool aan de graaf Florisweg en alweer enige tijd vanaf de [...]
Je kunt al een redelijke pot draaien, maar loopt tegen de grenzen aan van de hoeveelheid klei die je kunt centreren en optrekken. Tijdens deze workshop word je uitgedaagd om je grenzen te verleggen. Aan de orde komen onder meer:
Tijdens deze workshop moet je minimaal 2 kg klei kunnen centreren en optrekken. De nadruk ligt op oefenen. Het biscuitbakken van 2 grote werkstukken of 3 middelgrote werkstukken (max. 10 kg) is bij de workshop inbegrepen.
Cursusduur: 4 zondagen
Data: 10 en 17 december 2023 en 14 en 21 januari 2024
Lestijden: 10.30 uur tot 16.00 uur
Docent: Mathieu van der Giessen
Kosten: € 465,–