veeldelige-mal

KERAMIEK LAB

Een intensieve werkperiode op zoek naar realisatie van jouw plannen.

Inhoud van de cursus

Keramiek LAB is een atelier werk-traject aanvullend op de driejarige opleiding, waarbij de deelnemer mogelijke individuele vervolgstappen onderzoekt, een eigen stijl wil ontwikkelen en op zoek gaat naar de onderscheidende persoonlijke beeldtaal.

Ook een persoonlijke project-voorstel behoort tot de mogelijkheden. De dialoog aangaan met de professional coach/mentor, door middel van werkbesprekingen kan de deelnemer onder vakkundige begeleiding het project uitvoeren.

Doel van de cursus

Jouw ontwikkeling staat centraal. De dialoog tussen docent en deelnemer richt zich vooral op jouw werkproces en de realisatie van het voorstel dat jij voor ogen hebt. Jij voert alles zelf uit en krijgt zo nodig assistentie van de docent. Jij bepaalt jouw projecttraject samen met je docent en je verkent en onderzoekt jouw doelen en selecteert de onderdelen die het beste  bij jouw project en concept passen.

Doelgroep/niveau

Iedereen die de 3-jarige opleiding heeft afgerond.

Óf iedereen die zich aantoonbaar gevorderd keramist kan noemen en zich gemotiveerd voelt om verder onderzoek te doen naar mogelijke individuele vervolgstappen, het ontwikkelen van een eigen stijl en een onderscheidende, persoonlijke beeldtaal.

  • Geduld, aandacht, concentratie zijn essentiële kwaliteiten die van een deelnemer aan Keramiek Lab worden verwacht.
  • De deelnemers hebben vooraf, op 19 mei 2020, een intake gesprek met de docent. In dit gesprek bepalen de docent en aspirant deelnemer gezamenlijk, aan de hand van al dan niet concrete plannen, op welke wijze het programma inhoud kan krijgen om het onderzoek vorm te geven en te  ondersteunen. Jouw portfolio, projectidee en ervaring is daarvoor het uitgangspunt. Dit gesprek heeft als doel jou te helpen om jouw individuele vervolgstappen, het ontwikkelen van een eigen stijl en onderscheidende, persoonlijke beeldtaal te formuleren.
  • Vooraf aan het intake-gesprek ontvangen deelnemers een uitgebreid overzicht van het proces van de cursus en de aangeboden technieken.

    NB.: er is slechts plaats voor maximaal 12 cursisten.

    Na het intake gesprek ( 19 mei 2020) kunt u zich inschrijven.

CURSUSINFORMATIE

Cursusduur: 14 zondagen verdeeld over 2 blokken:
Blok 1 : vanaf 6 september t/m 11 oktober 2020
Blok 2 : vanaf 1 november t/m 20 december 2020
Lestijden: van 10:00 tot 16.30 uur
Kosten:  €. 1.345,– incl. btw en materialen
Studiebelasting: Deze cursus is een intensieve periode, waarin ook huiswerk, voorbereidingen en uitwerking thuis zal plaatsvinden ter voorbereiding op een volgende cursusdag.
De intensiteit hiervan zal per cursist anders liggen.
Docent:   Olaf Stevens –    https://olafstevens.com

 Actueel

Door
In nieuws
Gepubliceerd

Corona update

Alle lessen en cursussen van de Nederlandse Keramiekopleiding zijn gestopt Al onze cursisten hebben inmiddels van ons thuis bericht gekregen. Wij zijn druk bezig om alternatieve oplossingen te [...]

Jouw keuze kunnen maken?

Wil je meer informatie?

Contact

Stuur ons een mail dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul je zoekopdracht in.

Sluit
loading...