Keramiek seminar Keramiekopleiding 30 jaar zelfstandig

“ontmoeten en ontdekken”

Op zaterdag 9 juni 2018 organiseren wij een uniek Keramiek Seminar, ter gelegenheid van het 30-jarig zelfstandig bestaan van onze keramiekopleiding.
 
Wat heeft dit seminar u te bieden:
* Presentaties van vijf vooraanstaande keramisten. Keramisten die ieder op hun eigen terrein hun sporen hebben verdiend.
* Ontmoeten van oud (mede) cursisten en (oud) docenten.
* Een geheel verzorgde dag, incl. lunch, koffie/thee en na afloop een drankje.    

De keramisten die op deze dag een presentatie zullen verzorgen zijn: Babs Haenen, Paula Bastiaansen, Vilma Henkelman, Susanne Haag en Kris Campo. Ieder van hen zal op deze dag in de ochtend én in de middag een presentatie verzorgen over hun eigen werk. Bij uw inschrijving, dient u aan te geven welke presentatie u wilt bijwonen. Voor meer informatie over het inschrijven, zie onder op deze pagina.

Via deze links kunt u de website met het werk van deze keramisten bekijken.
Paula Bastiaansen – www.paulabastiaansen.com

Kris Campo –  www.campokris.be

Susan Haag – www.susannehaag.nl/

Babs Haenen –  Babs Haenen

Vilma Henkelman – www.vilmahenkelman.nl.

Tijdens de koffie en theepauzes en de goed verzorgde lunch is er voldoende tijd om elkaar te ontmoeten en bij te praten. 
Het programma van de dag duurt van 10.00 tot 17.00 uur.
Kosten voor deze bijzondere dag bedraagt € 80,–, incl. lunch en een afsluitende borrel.

Inschrijven
Wilt u deze dag met ons mee vieren? Dat kan, door u hiervoor in te schrijven via de inschrijf pagina op onze website: inschrijven keramiek seminar

U dient op deze pagina de twee presentaties ( 1 in de ochtend én 1 in de middag) aan te klikken en pas daarna uw inschrijving te vervolgen door op ” bekijken” te klikken. Vervolgens komt u op een formulier waarop u uw persoonsgegevens kunt invullen. Onder bijzonderheden kunt u aangeven of u wilt deelnemen aan de eendaagse expositie voor oud cursisten, met vermelding van uw examenjaar, en of u gebruik wilt maken van een vegetarische versie van de lunch.

NB Omdat de school maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar heeft kan het zijn dat de presentatie van uw keuze volgeboekt is, dan kunt u zich inschrijven voor een andere presentatie, totdat alle plaatsen bezet zijn.

Wij hebben er erg veel zin in en hopen u op 9 juni te ontmoeten!

De Nederlandse Keramiekopleiding is onderdeel van de stichting SBB Gouda. Door een gezond financieel beleid kunnen wij een goede opleiding voor het ambacht van Keramist aan te bieden. Voor onze inkomsten zijn wij geheel afhankelijk van de bijdragen van cursisten. Wij krijgen geen subsidie. In principe moeten alle kosten van onze opleidingen en cursussen uit die activiteiten zelf worden gedekt.

 

 


 

 

 Actueel

Jouw keuze kunnen maken?

Wil je meer informatie?

Contact

Stuur ons een mail dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul je zoekopdracht in.

Sluit
loading...