foto-1-saggarfiring

In deze masterclass maakt u kennis met het stoken in een saggar : een biscuitgebakken doos, waarin werkstukken met weinig zuurstof en allerlei materialen gebakken worden waardoor een altijd onverwacht en boeiend resultaat ontstaat.

Er wordt behoorlijk wat voorwerk van de deelnemers verwacht, maar dat is wel de moeite waard.

De masterclass: In de ochtend is het vooral theorie : uitleg en ervaringen van de kant van de docent, maar ook kijken naar eventuele resultaten van de cursisten.
In de middag gaan de cursisten aan de slag om het werkt  te maken om te stoken in de saggar.
Alles wat klaar is gaat in de saggar, zodat hij thuis of bij de NKO gestookt kan worden.

Voor het maken van een Saggar : Verdere informatie : 

Cursusinformatie : 
Data : dinsdag 19 juli (de gehele dag) en woensdag 27 juli 2022 (’s morgens)
Tijd :
dinsdag van 10.00 uur tot 15.30 uur en woensdag van 10.00 uur tot 12.30 uur
Docent :
Jolanda van de Grint
Kosten :
€ 195,– (BTW vrijgesteld)

 

 Actueel

Jouw keuze kunnen maken?

Wil je meer informatie?

Contact

Stuur ons een mail dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul je zoekopdracht in.