Wil je meer weten over de driejarige Ambachtelijke Opleiding Keramische Technieken? Kom dan naar onze kennismakingsdag. Tijdens deze dag geven we je informatie over onze driejarige keramiekopleiding.

Je maakt kennis met het handvormen, engobe technieken en het draaien op een elektrische draaischijf. Natuurlijk is er de mogelijkheid om zelf achter de draaischijf te zitten, zodat je weet hoe dit voelt. Door te zien en ervaren, krijg je een idee wat de driejarige keramiekopleiding inhoudt en ook of de opleiding bij je past.

Corona Update
Vanwege de corona maatregelen komt de kennismakingsdag op 2 mei as. te vervallen. Mogelijk dat we deze op een later tijdstip alsnog kunnen aanbieden.
Wij gaan er in onze planning van uit dat wij per september aanstaande weer gewoon onze keramiekopleidingen en cursussen kunnen aanbieden.  De inschrijving voor deze cursussen staat daarom gewoon open. Wij zullen pas vragen om het cursusgeld te betalen als duidelijk is dat deze lessen gewoon doorgang kunnen vinden.

Uitstel van deze kennismakingsdag naar een latere datum is wellicht voor u minder aantrekkelijk, ook omdat wij maar een beperkt aantal lesplaatsen in het eerste jaar beschikbaar hebben. De lesgroep op vrijdag is nu al bijna vol ingeschreven. En wij werken met het toelaten, op volgorde van inschrijving.

Mogelijk dat we u een passend alternatief kunnen bieden zodat u zich zo goed mogelijk kunt oriënteren. Wanneer u belangstelling heeft voor een kennismakingsdag, stuurt u ons dan een email, wij nemen daarna telefonisch contact met u op, om te horen met welke vragen u zit en met u te bezien hoe wij hierin wellicht, binnen de huidige omstandigheden, zouden kunnen voorzien. 
NB dit telefoontje is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Mocht u liever niet gebeld worden, of bijv op een speciaal tijdstip, laat het ons weten, dan zullen wij daarmee rekening houden.

 

Programma:

10.00 – 10.30: Inloop met koffie/thee
10.30 – 11.00: Inleiding
Informatie over de opleiding keramische technieken en gelegenheid tot het stellen van vragen
11.00 – 13.00: Eerste deel rondleiding
Demonstratie en zelf draaien aan een draaischijf of zelf aan de slag met handvormen en engobe technieken en uitleg over lesinhoud
13.00 – 13.30: Lunch (zelf meenemen)
13.30 – 15.30: Tweede deel rondleiding
Demonstratie en zelf draaien aan een draaischijf of zelf aan de slag met handvormen en engobe technieken en uitleg over lesinhoud
15.30 – 16.00: Afsluiting met koffie/thee en gelegenheid voor vragen

De kennismakingsdag is op:
Datum: Wordt opgeschoven tot nader order i.v.m. coronavirus.
Tijd: 10:30 tot 16:00 uur ( van 10.00 uur tot 10.30 uur : Inloop met koffie en thee)
Kosten: € 60,-  incl. BTW en materiaal
Docenten: Suzanne Silvertant en Mies van den Brûle

Als deelnemer aan deze kennismakingsdag krijg je een reductie van € 30,- wanneer je je daarna inschrijft voor de driejarige Ambachtelijke Opleiding Keramische Technieken.

 

 Actueel

Door
In nieuws
Gepubliceerd

Corona update

Alle lessen en cursussen van de Nederlandse Keramiekopleiding zijn gestopt Al onze cursisten hebben inmiddels van ons thuis bericht gekregen. Wij zijn druk bezig om alternatieve oplossingen te [...]

Jouw keuze kunnen maken?

Wil je meer informatie?

Contact

Stuur ons een mail dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul je zoekopdracht in.

Sluit
loading...