image-1

NIEUW!
In deze 4-daagse zomercursus ga je diverse grafische technieken ontdekken voor decoraties.
Je gaat tekeningen en afbeeldingen overbrengen op ongebakken klei en keramiek. We gebruiken hiervoor diverse druktechnieken zoals mono print, stempelen, zeefdruk, transfers en decals. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan het kennismaken en toepassen van deze technieken.
Doel:
Na deze cursus heb je kennis gemaakt met de diverse grafische technieken, ken je de verschillen en mogelijkheden om op je eigen werk te gaan toepassen. Iedere dag staat er een voor jou nieuwe techniek op het programma.
Doelgroep/ niveau:
Kennis van de basistechnieken in het werken met klei wordt aanbevolen.
Op 1e dag van de cursus wordt € 60,– in rekening in rekening gebracht voor de aanschaf van een linoroller, glasplaatje, plamuurmes, doseerflesje, transferpapier en een zeefdrukraam. Dit wordt ter plekke voldaan.
Cursusinformatie:   
Data: maandag 29 juli t/m donderdag 01 augustus 2024
Lestijden: van 10.00 uur tot 15.30 uur
Docent: Nelleke Hoogendoorn
Kosten : € 380,–(BTW vrijgesteld)

 

 Actueel

Door
In nieuws
Gepubliceerd

Grote belangstelling

We hebben door de grote belangstelling een nieuwe 1ste jaars groep op woensdag en een 2de groep Extra leerjaar Glazuren op vrijdag ingepland.  1ste leerjaar : op woensdag van 13.00 uur tot 18.30 [...]

Door
In nieuws
Gepubliceerd

RECTIFICATIE:

Abusievelijk heeft het blad Klei in de editie van maart/april een oud bericht geplaatst in de categorie “cursussen “. U treft de juiste cursus informatie op deze website aan.   

Jouw keuze kunnen maken?

Wil je meer informatie?

Contact

Stuur ons een mail dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul je zoekopdracht in.