Ontdek je draaitalent!

Is draaien je passie of wil je dat bij jezelf ontdekken? Kom deze zomer dan bij ons een week lang draaien! Tijdens drie verschillende weken in juli en augustus kun je bij ons komen draaien. Een hele week geen zorgen aan je hoofd. In plaats daarvan neem je plaats achter de draaischijf en ga je lekker aan de slag. De klei ligt voor je klaar en wil dolgraag  bewerkt worden tot prachtig gedraaide vormen. Elke dag krijg je nieuwe technieken aangereikt. Uiteraard nemen we er uitgebreid de tijd voor, zodat jij je deze technieken onder de knie krijgt. Ook is er ruimte voor eigen inbreng. Er wordt gewerkt in kleine groepen en je wordt begeleid door een ervaren docent.

Gediplomeerd keramist worden?

Besluit je na deze draaiweek om gediplomeerd keramist te worden? Met deze cursus kun je je kwalificeren voor toelating tot de driejarige Ambachtelijke Opleiding Keramische Technieken. Dat is mooi meegenomen!

Ook een goede examentraining!

Volg je nu de driejarige opleiding bij ons, dan kun je ook tijdens de draaiweek extra draaien om je voor te bereiden op het examen. In een week tijd nemen we de opdrachten door, zodat je al weet welke vaardigheden je nodig gaat hebben voor het examen. In vogelvlucht gaan we door de opdrachten heen maar we nemen wel ruimschoots de tijd om alle technieken te oefenen. Door deze training krijg je meer zicht op het examen en de eisen die hiervoor gesteld worden.

Cursusinformatie

Data:  nog niet bekend
Tijd: 10:00 tot 15.30 uur
Docente: nog niet bekend
Kosten: nog niet bekend

 Actueel

Jouw keuze kunnen maken?

Wil je meer informatie?

Contact

Stuur ons een mail dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul je zoekopdracht in.