fullsizeoutput_826d

Ontdek je draaitalent! Is draaien je passie of wil je dat bij jezelf ontdekken? Kom deze zomer dan bij ons een week lang draaien! Tijdens drie verschillende weken in juli en augustus kun je bij ons komen draaien. Een hele week geen zorgen aan je hoofd. In plaats daarvan neem je plaats achter de draaischijf en ga je lekker aan de slag. De klei ligt voor je klaar en wil dolgraag  bewerkt worden tot prachtig gedraaide vormen. Elke dag krijg je nieuwe technieken aangereikt. Uiteraard nemen we er uitgebreid de tijd voor, zodat jij je deze technieken onder de knie krijgt. Ook is er ruimte voor eigen inbreng. Er wordt gewerkt in kleine groepen en je wordt begeleid door ervaren docent Susanne Silvertant. Gediplomeerd keramist worden? Besluit je na deze draaiweek om gediplomeerd keramist te worden? Met deze cursus kun je je kwalificeren voor toelating tot de driejarige Ambachtelijke Opleiding Keramische Technieken. Dat is mooi meegenomen! Ook een goede examentraining! Volg je nu de driejarige opleiding bij ons, dan kun je ook tijdens de draaiweek extra draaien om je voor te bereiden op het examen. In een week tijd nemen we de opdrachten door, zodat je al weet welke vaardigheden je nodig gaat hebben voor het examen. In vogelvlucht gaan we door de opdrachten heen maar we nemen wel ruimschoots de tijd om alle technieken te oefenen. Door deze training krijg je meer zicht op het examen en de eisen die hiervoor gesteld worden.

Cursusinformatie

Data: van maandag 24 juli t/m vrijdag 28 augustus 2020
Tijd: 10:00 uur tot 15.30 uur
Docent: Susanne Silvertant
Kosten:  € 450,– (incl. btw en inclusief materiaal, stoken, etc.)

 Actueel

Door
In nieuws
Gepubliceerd

Grote belangstelling

We hebben door de grote belangstelling een nieuwe 1ste jaars groep op woensdag en een 2de groep Extra leerjaar Glazuren op vrijdag ingepland.  1ste leerjaar : op woensdag van 13.00 uur tot 18.30 [...]

Door
In nieuws
Gepubliceerd

RECTIFICATIE:

Abusievelijk heeft het blad Klei in de editie van maart/april een oud bericht geplaatst in de categorie “cursussen “. U treft de juiste cursus informatie op deze website aan.   

Jouw keuze kunnen maken?

Wil je meer informatie?

Contact

Stuur ons een mail dan nemen we z.s.m. contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Vul je zoekopdracht in.